Labdarúgás, NB III

2024.03.17. 14:18

Nagy győzelmet aratott a Kisvárda

Szon.hu

Fotó: kisvárdafc.hu

Az NB III 20. fordulójában a Kisvárda második számú csapata a DEAC-ot látta vendégül vasárnap délelőtt. A gól nélküli első félidőt követően előbb megszerezte a vezetést a hazai gárda, majd egy öngólnak köszönhetően biztosította be győzelmét. 

Kisvárda II.–DEAC 2–0 (0–0)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, v.: Újhelyi T. Kisvárda II.: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Králik P., Bliznjuk, N. Ponomarenko, Bíró R., Pongó-Dankai (Ésik Á., 54.), Szikszai (Kozák, 87.), Babják (Kancsij, a szünetben), Kristófi. Edző: Gerliczki Máté. DEAC: Ratku – Sándor T., Herczku, Vincze Á., Jankelics, Lénárt G., Papp G. (Kónya M., 79.), Soltész J., Trencsényi B. (Tomola, 54.), Tóth D., Szabó L. (Tochukwu, 69.). Edző: Urbin Péter. Gól: Rubus (69.), Herczku (73. – öngól).
Gerliczki Máté: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, mivel az ellenfél erősnek és stabilnak bizonyult végig a meccs folyamán. Azt láttuk, hogy játékkal nem tudjuk megnyerni ezt az összecsapást, mivel nem volt minőségbeli fölényünk. Ezért a szünetben változtattunk néhány dolgot, és ezek jó ötletnek bizonyultak, mivel ezzel nyertük meg a találkozót. Gratulálok a fiúknak, mert nagyon nagy győzelmet arattak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában