Vármegyei foci

2024.04.20. 20:14

Nagy halat fogott a Nagyecsed; Szalkán több volt a feszültség, mint az öröm

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 24. forduló

A második félidőben fordítottak a fehér mezes nyíregyháziak

Fotó: Sipeki Péter

Nyírbátor–Vásárosnamény 3–0 (0–0)
Nyírbátor, v.: Paráda.
Nyírbátor: Kopasz – Czerula, Szücs, Kun, Bakosi, Bakó (Kovács), Nógrádi, Tóth E. (Erdei), Terdik (Papp), Orosz E., Tóth Sz. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Vásárosnamény: Kardos – Szabó, Zán, Deskó, Kopor, Barta (Géci), Danó (Vass), Deák, Balogh, Illés, Orosz F. Edző: Piskóti Zsolt. 
Gól: Terdik, Tóth Sz., Kun. Ifi: 3–4.
Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményért. Beigazolódik, hogy hazai pályán jobban tudunk beleállni egy mérkőzésbe. Szeretném megköszönni két ifjúsági játékosnak, Kovács Alexnek és Papp Milánnak, hogy segítettek minket és gratulálok az első megye egyes felnőtt bajnokijukhoz. Ezt a győzelmet Kóti Sándor barátomnak szeretnénk ajánlani, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!
Piskóti Zsolt: – Sajnálom nagyon, hogy így szétestünk a meccs végére. Az első félidőben volt néhány ígéretes lehetőségünk kontrázni, de ezekkel nem éltünk. A második félidőben a kapott gól után még próbálkoztunk, de a második találatnál már a hitünk is elszállt. További sok sikert a Nyírbátornak!

Mátészalka–Nyírmeggyes 2–2 (1–1)
Mátészalka, v.: Tóth.
Mátészalka: Sárosi – Lyáh (Bodó), Fenyőfalvi, Kovács, Csáki, Gergely (Tóth), Magyari, Bodó (Huszti), Hudák, Fejes, Kanócz. Megbízott edző: Makszim Gábor.
Nyírmeggyes: Vakarcs – Szabó, Nagy Zs., Török (Preg), Farkas (Hornyák), Éles, Batizi Pócsi (Máté), Sitku (Ács), Nagy Z., Törtei, Drabik. Edző: Siska Attila. 
Gól: Kovács, Fejes, illetve Török, Magyari (öngól).
Makszim Gábor: – Próbáljuk magunkban is keresni a hibát, de nehéz úgy mérkőzést nyerni, hogy a játékvezetők több, mérkőzést befolyásoló hibát is elkövettek: tizenhatoson kívül szabálytalankodó kapus megmozdulásáért minden esetben piros lap jár.
Siska Attila: – A mátészalkai pálya gyönyörű, öröm rajta futballozni, de ezúttal mindkét csapat részéről több feszültség volt, mint öröm. Kettő egyes vezetésünk után jó lett volna megtartani az előnyt, de a hazaiak nyomását nem bírtuk ki.

Mándok–Csenger 2–0 (0–0)
Mándok, v.: Balogh.
Mándok: Lőrincz – Baksa (Révész), Köblös, Koszta (Bokor), Holló (Jávor), Jene (Juhász), Matyi, Jánvári, Cservenyák (Oravecz), Nagy Á., Budaházi. Edző: Kocsis János.
Csenger: Korompai (Szedlacsek G.) – Nagy D., Szedlacsek Á. (Katona), Nagy M., Csorvási, Jónás (Oláj), Antal, Peterman, Gaál, Bence, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc. 
Gól: Holló (11-esből), Matyi.
Kocsis János: – Jó felfogásban játszottunk, nagy mezőfölényben, rengeteg helyzetet kialakítva. Az eddigiektől eltérően most sikerült két gólt szereznünk, így összességében megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
Juhász Ferenc: – Csalódott vagyok, mert nem játszottunk rosszul, nem érdemeltünk vereséget. Mióta lefújták a mérkőzést, azon gondolkodom, mi lett volna, ha korrekt játékvezetést kapunk.

Nagyecsed–Újfehértó 3–0 (0–0)
Nagyecsed, v.: Papp.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G. (Lakatos), Zámbó, Marinas, Ladányi, Bulyáki K. (Szabó), Bulyáki A. (Jónás), Kóka, Nagy (Jóni), Erdős, Somlyai. Edző: Harbula Balázs.
Újfehértó: Nagy M. – Csáki (Varga), Szilágyi (Miterkó), Angyal, Mezei Balázs, Zámbó, Pallai, Daróczi, Barta (Somogyi), Nagy D., Benke. Edző: Antal István. 
Gól: Szabó 2, Lakatos. Ifi: 4–1.
Harbula Balázs: – Egy jó mérkőzésen a “fiaim” eldöntötték a javunkra. További sok sikert kívánunk az Újfehértónak!
Antal István: – Hatvanöt percig igen jól futballoztunk a túl keményen és agresszívan játszó ellenféllel szemben, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. A sérülés után egy percre bealudtunk és elkerülhető gólokat kaptunk. Kitűnő játékvezetés mellett játszottuk a mérkőzést.

Tarpa–Nyírbéltek 7–0 (3–0)
Tarpa, v.: Ignéczi.
Tarpa: Máté – Prihoda, Zajka (Kolesnyik), Lovcsikov, Bodan, Maksajev (Kamisanov), Nemes, Mihalcsuk, Burdika (Boldizsár), Lovincsuk, Gál. Edző: Bubis Iván.
Nyírbéltek: Ritli – Gyarmati (Fleisz), Ricsei (Kevert), Ramos, Nemes (Boldizsár E.), Vass (Marozsán), Jónucz, Bányász, Varga, Sidibe, Fischer. Edző: Gyarmati András. 
Gól: Mihalcsuk 2, Gál 2, Burdika, Bodan, Kolesnyik. Kiállítva: Ramos (70.).
Bubis Iván: – Jól játszottunk, szép támadásokat hajtottunk végre és a helyzetkihasználással sem volt gond. A győzelmet szurkolóinknak szeretnénk ajánlani, akik mindig ott vannak mellettünk.
Gyarmati András: – Nagyon gyenge napot fogtunk ki. Természetesen a sok hiányzó is rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre, annak ellenére voltak jó megoldások, de jobb teljesítményt nyújtott a Tarpa.

Kemecse–Nyíregyháza II. 1–3 (1–0)

Kemecse, v.: Tomori.
Kemecse: Jóbi – Varga, Gönczör, Majoros, Szokolai, Törő, Bárdos (Szűcs), Hokk Á. (Barnák), Balogh, Magyar, Hokk B. Edző: Sánta Tibor.
Nyíregyháza II.: Harman – Tóth, Varga (Czimer), Bodnár (Pók), Kiss, Chrien, Spisák, Horváth, Szabó (Asztalos), Konzili, Márton. Edző: Szatke Zoltán. 
Gól: Majoros, illetve Varga, Szabó, Kiss.
Sánta Tibor: – Az első félidőben jól zártuk a területeket, így nem tudott a Nyíregyháza helyzetet kialakítani. A második félidőben, amikor mennünk kellett az eredmény után, megnyíltak a területek, több helyzetet is kialakítottak, így megérdemelten nyertek. Gratulálok nekik!
Szatke Zoltán: – Az első percben gólt kaptunk és ez egy kicsit megnehezítette a játékunkat, de becsületesen küzdöttek a srácok és a második félidőben megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában