Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.05.19. 22:02

A Vásárosnamény és a Nyírbéltek vitte el a vasárnapi napot

Előbbi Ibrányban, míg utóbbi Kótajban győzött.

Fotó: Pexels

Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 28. forduló

Ibrány–Vásárosnamény 0–2 (0–1)
Ibrány, v.: Paráda
Ibrány: Tóth – Farkas, Barzó (Ács), Lukács, Kállai, Kiss (Oláh), Novák (Bégányi), Bertók (Bészély), Dobos, Szabó, Hornyák (Csatári). Játékos-edzők: Tóth Norbert, Kiss Péter.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Újvári (Danó), Szabó, Zán, Deskó (Varga), Kopor, Deák, Balogh (Barta), Illés (Vass), Orosz. Edző: Piskóti Zsolt. 
Gól: Balogh, Illés.
Kiss Péter: – Közel sem volt olyan a teljesítményünk, mint az előző héten. Jövő héten megpróbálunk javítani.
Piskóti Zsolt: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos a helyzeteink kimaradtak. A második félidőben a hazai csapat tizenöt-húsz percig nagyon beszorított minket és egy helyzetben a kapufa mentette meg a csapatot. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy teljesen megérdemelt a mai győzelem. További sok sikert az Ibránynak!

Kótaj–Nyírbéltek 1–2 (1–0)
Kótaj, v.: Tiszóczki
Kótaj: Csikós – Sallai , Hangácsi, Nagy, Illés, Papp, Dencs (Tüzes), Fabu (Sárközi), Boros, Csörgő, Molnár. Edző: Seregi Mihály.
Nyírbéltek: Ritli – Gyarmati, Tóth, Ramos, Nemes (Kevert), Jónucz (Ricsei), Bányász (Varga), Marozsán (Boldizsár E.), Sidibe, Boldizsár G., Fischer. Edző: Gyarmati András. 
Gól: Papp, illetve Sidibe 2.
Seregi Mihály: – Megérdemelt vendéggyőzelem született, további sok sikert a Bélteknek!
Gyarmati András: – Azt gondolom, hogy az első félidőben voltak problémáink a labdaszerzésekkel. A másodikban már jól oldották meg a srácok a feladatot, tudtunk két gólt rúgni, teljesen megérdemelten nyertünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában