Labdarúgás

2024.05.25. 17:31

Remek hangulatú Szabolcs-Borsod barátságos mérkőzés

Vendégsiker Tiszavasváriban, a borsodi csapat legyőzte a házigazda szabolcsiakat.

Jó hangulatban zárult az összecsapás.

Fotó: szabolcsjb.hu

Május 24-én délután Tiszavasváriban, egy kiadós zivatar után azzal a céllal érkeztek a szabolcsi és borsodi játékvezetők, hogy egy barátságos labdarúgó mérkőzés keretein belül összemérjék erejüket. A visszavágó - 2023. szeptemberében Miskolcon már volt egy ilyen mérkőzés - nagyszerű játéktéren zajlott, ahol a játékvezetői feladatokat Luzsinszki Levente, Szlávik Csenge és Malachovszky Dóra látták el.

A mérkőzésen 4 gól született, mindegyiket a vendégcsapat jegyezte, így 0-4 lett a meccs végeredménye, a gólszerzők Füleki Csaba, Leskó Miklós, Görzsöny Péter és Lipták Levente voltak. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság társadalmi elnöke, Dr. Szalacsi Árpád, míg Kvaka Árpád igazgató nem csak jelenlétével, hanem a pályán, labdarúgóként is igyekezett mindent megtenni a vendéglátók sikeréért.

A pályán lezajlott események után egy nagyon jó hangulatú, közös vacsorával zártuk a programot, ahol mindkét vármegyei JB elnök, Dr. Varga Zsolt és Dr. Jekő József is örömét fejezte ki a cseremeccsek általi együttműködésen túl az ilyesfajta sportbaráti kapcsolatokat erősítő rendezvények létrejötte miatt is.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában