Kisvárda hírei

2013.05.05. 10:21

Elfogták a garázdákat - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Krisztián 33 éves gávavencsellői lakos ellen, aki 2013. május 4-én reggel egy nyíregyházi üzletházban az ott tartózkodókkal kötekedett és kiabált.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. Krisztián 33 éves gávavencsellői lakos ellen, aki 2013. május 4-én reggel egy nyíregyházi üzletházban az ott tartózkodókkal kötekedett és kiabált. A rendőrök a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Csabáné 36 éves szakolyi, T. Norbert 19 éves balkányi, valamint egy 17 éves szakolyi fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. május 4-én délután megjelentek egy szakolyi sportpályán megtartott rendezvényen, ahol szóváltást követően kötekedtek és dulakodtak egymással, valamint az ott tartózkodókkal. Az elkövetőket cselekményükben a rendezvényt biztosító rendőrök megakadályozták, a csoport tagjait a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Három körözött személyt is elfogtak a szabolcsi rendőrök

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. május 4-én reggel Kisvárdán igazoltatták L. Attila 38 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy ellene a Kisvárda Járásbíróság lopás vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. május 4-én reggel Kisvárdán igazoltatták H. József 57 éves helyi lakost, akiről a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Debreceni Itélőtábla rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak 2013. május 4-én egy 19 éves férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. L. Róbertet a rendőrök elfogását követően őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!