Kisvárda hírei

2014.04.30. 09:43

Szexuális szolgáltatásait kínálta egy 16 éves lány - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 29-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 29-én történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták 2014. április 29-én Nyíregyházán K. Andrea Helén 34 éves pécsi lakost. Az intézkedés alatt a Shengeni Információs Rendszer adatai alapján kiderült, hogy a nőt a belga hatóságok nemzetközi elfogatóparancs alapján körözik. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Jenő 40 éves vásárosnaményi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 29-én betört egy vásárosnaményi nyaralóba, ahonnan műszaki cikkeket tulajdonított el. A rendőrség a bejelentést követően a feltételezett gyanúsítottat rövid időn belül elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrök a gyanúsított lakásában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékeket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. Róbert 23 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal férfi 2014. április 29-én az egyik nyíregyházi nagyáruházban különböző élelmiszereket a táskájába elrejtett és megkísérelte eltulajdonítani. A fiatalt az áruház egyik munkatársa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a fiút előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves demecseri lány ellen. A fiatal lányt 2014. április 29-én a kisvárdai körzeti megbízottak tetten érték, miközben a 4-es számú főútvonal 300-as kilométerszelvényében lévő parkolóban szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedő gépkocsivezetőknek. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!