Kisvárda hírei

2014.04.04. 15:43

Területi csecsemőgondozási verseny Kisvárdán

Kisvárda, Záhony - Pénteken rendezték meg a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű csecsemőgondozási versenyének Kisvárda-Záhony térségi fordulóját.

Kisvárda, Záhony - Pénteken rendezték meg a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű csecsemőgondozási versenyének Kisvárda-Záhony térségi fordulóját.A versengésben négy település (Kisvárda, Komoró, Tuzsér, Záhony) hat csapata vett részt. A versenyzőket és a kísérőket a karitatív szervezet székházában Zolcsákné Józsi Erzsébet területi vezető köszöntötte, majd a kezdetét vette az elméleti és gyakorlati feladatokból álló versengés, amelyet a kisvárdai védőnői szolgálat szakemberei állítottak össze és vezettek le. A másfél órás érdekes és tartalmas vetélkedés végén két kategóriában hirdettek eredményt. Az általános iskolások versenyében a komorói tanoda triója szerezte meg az elsőséget a tuzséri iskola csapata előtt, míg a középiskolások mezőnyében a kisvárdai Szent L. SZKI csapata végzett az élen a záhonyi Dr. Béres József Kollégium I. számú és III. sz. együttese előtt.

Az április 15-én Nagyhalászban megrendezésre kerülő megyei döntőben a komorói általános iskolások, a kisvárdai középiskolások és a záhonyi kollégisták I. sz. csapata képviselheti a térség színeit. A versenyzőknek és a felkészítőknek Zolcsákné Józsi Erzsébet kisvárdai és Karasz Lajosné záhonyi területi vezető adta a megérdemelt jutalmakat.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!