Kisvárda hírei

2014.06.27. 12:28

Rendőrkézen a fényeslitkei rabló

Fényeslitke - A megalapozott gyanú szerint a bántalmazás következtében mellkason szúrta idős áldozatát az 56 éves férfi - adta hírül a police.hu.

Fényeslitke - A megalapozott gyanú szerint a bántalmazás következtében mellkason szúrta idős áldozatát az 56 éves férfi - adta hírül a police.hu.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 26-án egy háziorvos tett bejelentést, hogy szúrt mellkasi sérüléssel kezelésre jelentkezett nála az egyik betege. Elmondása alapján a sértett arról tájékoztatta, hogy előző este egy ismeretlen férfi ki akarta rabolni és a sérüléseit a bántalmazás során szerezte. A Záhonyi Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Elemér 56 éves fényeslitkei lakost rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A jelenlegi adatok szerint a férfi 2014. július 25-én Fényeslitke belterületén egy gyalogosan közlekedő 66 éves helyi lakos után ment, majd pénzt követelt tőle. A sértett hiába ellenállt, H. Elemér átkutatta a zsebeit és miután értékeket nem talált nála, dulakodás közben egy késsel megszúrta. A Záhonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat rablás bűntett kísérlet és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!