Magyarország

2010.10.25. 13:30

Újabb bankot próbált meg kirabolni - ezúttal elfogták

<p>Újabb bankot próbált meg kirabolni az a fiatalember, aki néhány órával korábban az Andrássy úton akart kifosztani egy pénzintézetet. A támadót akkor a biztonsági őröknek sikerült lebeszélniük, pénz nélkül ment el.</p>

Úgy tudni, zsákmányt most sem szerzett, azonban a helyszíntől nem messze sikerült elfogniuk a rendőröknek.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, hétfő délelőtt a biztonsági őrök beszéltek le a tervéről egy fiatalembert, aki hétfő délelőtt lépett be az Andrássy út egyik pénzintézetébe, hogy kifossza azt. A férfi - feltehetően fegyverrel - fenyegetni kezdte az alkalmazottakat, és a pénzt követelte. Az ott dolgozó biztonsági őrök megpróbálták lebeszélni szándékáról, és sikerült is nekik: elmenekült a helyszínről. Senki sem sérült meg.

A Független Hírügynökség információi szerint a rabló újra lecsapott: ezúttal a Nagyvárad tér és a Haller utca kereszteződésében lévő bankot szemelte ki. Úgy tudni, itt sem jutott pénzhez. Értesüléseink szerint a rablót a rendőrök nem sokkal messzebb, a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél fogták el.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyről.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!