Magyarország

2010.10.23. 14:10

Késes fiatalok raboltak az utcán Budapesten

<p>Több embert is kirabolt egy 15 és egy 17 éves fiú péntek este Budapesten. A párost harmadik rablásuk után a VII. kerületben fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) akciósai.</p>

A BRFK szombati tájékoztatása szerint a két fiatalember a VI. kerületi Mozsár utcában késsel fenyegetett meg egy 15 éves fiút és elvették az értékeit. Két órával később két járókelőtől a VII. kerületi Péterfy Sándor utcában előbb tüzet és cigarettát kértek, majd egyikük kést rántott és kirabolták őket. Néhány órával később, hajnalban a Baross utcában csaptak le újra, ott egy 22 éves fiatalembert raboltak ki.

A megtámadott emberek részletes személyleírást tudtak adni, így a BRFK Akció osztályának munkatársai a harmadik támadás helyszínéhez közel, a József körúton elfogták a rablókat. A két fiatal zsebeiből előkerültek az előző órákban rabolt holmik. Előállították őket és eljárást indítottak ellenük.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!