Magyarország

2011.07.04. 17:22

Négy ember és kilenc jármű sérült

Szerencs - Összesen négy ember és kilenc autó sérült meg abban a közúti balesetben, ami Szerencsen, nem sokkal a körforgalom után történt a 37-es főúton hétfőn koradélután.

Szerencs - Összesen négy ember és kilenc autó sérült meg abban a közúti balesetben, ami Szerencsen, nem sokkal a körforgalom után történt a 37-es főúton hétfőn koradélután. Egy ukrán rendszámú kamion érkezett délután egy óra körül Sátoraljaújhely irányából a körforgalomhoz, amin még rendben át is haladt, ám nem sokkal ezután áttért a menetiránnyal szembeni sávba, ahol frontálisan ütközött egy Opel Astrával. Az Opel után egy szlovák kisteherautó haladt, ennek sikerült elkerülnie a karambolt, de a kamion leszaladt a főút mellett húzódó szervízútra, ahol hét további személyautót „taposott meg”.

A kamion sofőrje elaludhatott a volán mögött

Úgy tudjuk, a kamionsofőr nem volt ittas állapotban, de elaludhatott a volán mögött.

Az elsődleges információk szerint a kamion vezetője és az Astra három utasa – köztük egy gyerekkel – könnyebb sérülést szenvedtek, ám a helyszínen megtudtuk, három embert mentők szállítottak a megyei kórház traumatológiai osztályára koponya-, medence- és arc-sérülésekkel. Információinkat Filéné Simon Ibolya, a megyei kórház sajtóreferense nem tudta megerősíteni, mint elmondta, a sérültek közül kettőt ambulánsan elláttak, ők már haza is mehettek, a harmadik, koponyasérülést szenvedett balesetest pedig felvették a traumatológiai osztályra – sérülése súlyos, de nem életveszélyes.

ÉM-SZP


Előzmény:

Szerencs (MTI) - Kamion okozott balesetet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencs belvárosában hétfőn kora délután. A balesetben négyen könnyebben megsérültek, és nyolc autó, valamint a teherjármű megrongálódott - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!