Magyarország

2011.07.14. 17:19

Villamossal ütközött egy rendőrautó Miskolcon

Miskolc&nbsp; (MTI) - <a href="http://www.boon.hu/villamossal-utkozott-egy-rendorauto-a-belvaros-sziveben/1737705" target="_blank">Két rendőr súlyosan megsérült Miskolcon</a> csütörtök délután, amikor autójuk villamossal ütközött a Centrum Áruház előtti kereszteződésben.

Miskolc  (MTI) - Két rendőr súlyosan megsérült Miskolcon csütörtök délután, amikor autójuk villamossal ütközött a Centrum Áruház előtti kereszteződésben.

Szemtanúk szerint a rendőrautó megkülönböztető fény és hangjelzéssel haladt át a kereszteződésben, miközben a villamosnak szabad útja volt.

Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Miskolci Rendőrkapitányság állományába tartozó rendőrök közül a gépkocsit vezető zászlóst súlyos sérülésekkel, eszméletlen állapotba szállították kórházba, információk szerint ő kirepült az autóból. A mellette ülő őrmesternő is súlyosan megsérült. Az autó teljesen összetört.

A szóvivő közölte: a rendőrök az avasi lakótelepre igyekeztek, ahonnan egy tűzesetről érkezett bejelentés. A megkülönböztető jelzést engedéllyel használták.

A helyszínelés még tart, a forgalmat terelik, Miskolc belvárosában továbbra is hatalmas a dugó.

MTI


Villamossal ütközött egy rendőrautó a belváros szívében

Súlyos baleset történt Miskolc belvárosában csütörtök délután.


Baleset miatt nem közlekedik a villamos, várhatóan este 7 óráig

A belvárosban történt baleset miatt (rendőrautó ütközött villamossal) nem közlekedik a villamos. Helyette villamospótló autóbuszok járnak a villamos teljes vonalán még előreláthatólag két órán keresztül.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!