Magyarország

2012.08.04. 15:15

Gázolt az 50-es villamos az Üllői úton, pótlóbuszok járnak három vonalon

Budapest, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Három villamosvonal egy-egy szakaszán is pótlóbuszok szállítják az utasokat a fővárosban - az Üllői úton egy gázolás, két másik helyszínen pedig az eltört áramszedő miatt álltak le a villamosok.

Budapest, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Három villamosvonal egy-egy szakaszán is pótlóbuszok szállítják az utasokat a fővárosban - az Üllői úton egy gázolás, két másik helyszínen pedig az eltört áramszedő miatt álltak le a villamosok.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek elmondta, hogy az 50-es jelzésű villamosok helyett, a Határ út és a Villanytelep megálló között autóbuszok szállítják az utasokat, mert a XIX. kerületben, az Üllői úton, a Fő utca megállóhelynél lévő gyalogos-átkelőhelyen, a Határ úti végállomás felé közlekedő villamos elütött egy embert.

A Szilágyi Erzsébet fasorban, a Nyúl utcánál egy belógó faág összetörte a villamos áramszedőjét, amely megrongálta a felső vezetéket. Az 59-es villamosok vonalán a Széll Kálmán tér és a Szent János kórház között, a 61-esekén pedig a Széll Kálmán tér és Budagyöngye között állítottak forgalomba pótlóbuszokat.

A Hidegkúti Nándor Stadionnál egyelőre ismeretlen okból eltört az 1-es villamos áramszedője, ezért a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion között buszokkal szállítják az utasokat.

 

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!