Magyarország

2012.11.18. 11:44

Csőtörés a kispesti lakótelepen

Budapest, 2012. november 18., vasárnap (MTI) - Csőtörés volt szombat éjjel a kispesti lakótelepen a Dobó Katica és a József Attila utca kereszteződésében, a víz 20-40 centiméter magasan elárasztotta a környező utcákat - értesült a helyszínről vasárnap hajnalban az MTI.

Budapest, 2012. november 18., vasárnap (MTI) - Csőtörés volt szombat éjjel a kispesti lakótelepen a Dobó Katica és a József Attila utca kereszteződésében, a víz 20-40 centiméter magasan elárasztotta a környező utcákat - értesült a helyszínről vasárnap hajnalban az MTI.A csőtörés tényét a Fővárosi Vízművek ügyeletes diszpécsere megerősítette.

Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy a vízművek dolgozói már elzárták a törött vezeték előtti csapot, a törés helyén elkezdték kimerni az iszapot, és fokozatosan apad a víz az utcákon.

Ezt megelőzően több száz méteren borította el víz az Ady Endre utat, de befolyt a Wekerle-telep utcáira és az Üllői útra is. Az Ady Endre úton a BKV dolgozói takarították a csatornalefolyókat, hogy azok minél gyorsabban elnyeljék a vizet, ne legyen fennakadás a tömegközlekedésben.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!