Magyarország

2017.10.19. 08:05

Titokzatos fények az éjszakában - Olvasónk videót küldött, amin látszik, hogy valami áthúz az M3-as felett

Nyíregyháza, Rohod, Kisvárda - <a href="/a-kinai-urallomas-darabja-vagy-valami-mas-hatalmas-fenyvillanas-volt-az-ejszaka-a-megye-felett/3652697" target="_blank">Mint arról korábban beszámoltunk</a>, kedden késő éjszaka különös égi villódzások hozták rá a frászt a megyére. Sokan találgatták, mi állhat a jelenség mögött, szerdán aztán olvasónk rábukkant a válaszra egy csillagászati csoportban: <a href="/hoppa-ez-okozta-a-titokzatos-fenyvillanast-az-ejszaka/3653288" target="_blank">kiderült, egy egy nagyon fényes tűzgömb hasította át az égboltot</a>.

Nyíregyháza, Rohod, Kisvárda - Mint arról korábban beszámoltunk, kedden késő éjszaka különös égi villódzások hozták rá a frászt a megyére. Sokan találgatták, mi állhat a jelenség mögött, szerdán aztán olvasónk rábukkant a válaszra egy csillagászati csoportban: kiderült, egy egy nagyon fényes tűzgömb hasította át az égboltot.

Olvasónk, Hegyesi Sándor videót küldött, amin látszik az M3-as autópálya fölött elhúzó égitest, és a légkörbe érkezésekor a teljes égboltot nappali fénnyel elárasztó pillanat.


[related-post post_id="3653288"]

[related-post post_id="3652697"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!