Nagyvilág

2011.05.14. 14:29

BIN LADEN: Pornót találtak a terroristavezér számítógépein

<p>Jelentős mennyiségű pornográf felvételt tartalmaztak az Oszama bin Laden megölésekor lefoglalt számítógépek és merevlemezek.</p>

A New York Times szombati számának nyilatkozó, meg nem nevezett amerikai vezető tisztségviselők azt nem mondták meg, van-e bizonyíték arra, hogy az al-Kaida alapítója vagy a vele egy házban élő más férfiak néztek-e pornót.

Bin Laden villájában nem volt internetkapcsolat, így a filmeket minden bizonnyal külső forrásból kellett beszerezni. A cikk szerint az információ közlése elhomályosíthatja a május 2-ai megöléséig a világ legkeresettebb terroristájának számító bin Laden örökségét és követői szemében csökkenhet az al-Kaida-főnök vonzereje.

 

Bin Laden megbélyegezte az amerikai kultúrát, mert abban csak kihasználják a nők testét

 

A lap emlékeztetett, hogy egy 2002-es üzenetében bin Laden megbélyegezte az amerikai kultúrát, mert abban csak kihasználják a nők testét. A terroristavezért május 2-án a pakisztáni Abbottabadban lévő rejtekhelyén ölték meg amerikai kommandósok.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!