Nagyvilág

2011.11.09. 18:06

Mellsimogatásra ad inni a sörcsap

Az ukrajnai Lviv (Lemberg) egyik sörözőjében beüzemelt sörcsapból csak akkor csurran a habos nedű, ha a szomjas vendég helyesen tud bánni a női keblekkel – írja a kárpátaljai Mukachevo.net hírportál.

Az ukrajnai Lviv (Lemberg) egyik sörözőjében beüzemelt sörcsapból csak akkor csurran a habos nedű, ha a szomjas vendég helyesen tud bánni a női keblekkel – írja a kárpátaljai Mukachevo.net hírportál.A női felsőtestet ábrázoló sörcsapot a nyugat-ukrajnai megyeközpont egyik népszerű ivójában állították fel. Ahhoz, hogy az ital megtöltse a bekészített korsót, a vendégnek megfelelő módon kell simogatnia a rézből formázott, pompás kebleket – adja az útbaigazítást a betérőknek a csapos. Mint mondja, a mellekben elektromos szenzorokat helyeztek el, amelyek érzékelik a simogatást, melynek kívánt módja egy számítógépes program alapján időről-időre megváltozik. Így a sorban álló férfiaknak nem elég megfigyelniük az előttük sikeresen csapolt sorstársuk módszerét, hiszen lehet, hogy mire ők kerülnek sorra, már egészen másképpen kell cirógatniuk vágyaik tárgyát.

A nők is beállnak a sorba egy kis sörért

Jevhen Trubega szobrászművész, a csélcsap sörcsap kitalálója és megalkotója szerint a férfiakat csecsemőkoruktól az aggkorig különös kötődés vonzza a női mellekhez. A vágyakozás célja az eddig megszokottaktól ezáltal egy újabb aspektussal bővült, hiszen ezúttal a sörhöz jutás az igazi végcél. A művész hozzáfűzte, hogy legnagyobb meglepetésre a hölgyek körében is hamar népszerű lett az alkotása, és a gyengébbik nem mind több képviselője áll egy sorba a férfiakkal, hogy női keblek simogatása révén jusson egy pint sörhöz.

Azt nem árulta el a szobrász, hogy a hölgyvendégek kedvéért megfordult-e már a fejében egy hasonló célokat szolgáló Dávid-torzó elkészítése…

- Palkó  István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!