Nagyvilág

2014.04.07. 19:28

Egymilliót költött szextelefonra egy kazah katona

Kazahsztán - Több mint egymillió forintnak megfelelő tengét „tapsolt el” egyetlen hét alatt egy szabadságos kiskatona Kazahsztánban.

Kazahsztán - Több mint egymillió forintnak megfelelő tengét „tapsolt el” egyetlen hét alatt egy szabadságos kiskatona Kazahsztánban.

Nem hitt a szemének az a kazahsztáni telefon-előfizető akinek 900 ezer tengéről szóló számlát kézbesített a szolgáltató. A férfi félreértésnek tartotta a kiállított összeget, ezért nem is volt hajlandó fizetni. A Kazahtelekom azonban bírósághoz fordult, amely az előterjesztett bizonyítékok alapján helyt adott a keresetnek, és elrendelte a tartozás hatósági behajtását.

Mint kiderült, a tetemes hátralékot az egyébként tiszteletreméltó állást betöltő családfő egyhetes szabadságát odahaza töltő katonafia halmozta fel, aki fölöttébb unatkozott, és egy arra szakosodott cég emelt díjas telefonszex-szolgáltatását igénybe véve tette színesebbé a szürke hétköznapokat. A fiú később bevallotta apjának a kommunikációs félrelépését, s azzal védekezett, hogy a vonal túlsó végén csevegő hölgy rendkívüli ügyességgel tartotta szóval, olykor órákig, miközben több ízben is biztosította róla, hogy a hívás tulajdonképpen teljesen ingyenes – írja a kazah Tengri News internetes hírújság.

Palkó István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!