Nagyvilág

2015.01.22. 13:43

Bulvárlap cici nélkül? Nem, az lehetetlen!

A fenti megállapításra jutott a The Sun nevű brit bulvárlap is. Továbbra is közlik a topless modellek fotóit a harmadik oldalon.

A fenti megállapításra jutott a The Sun nevű brit bulvárlap is. Továbbra is közlik a topless modellek fotóit a harmadik oldalon. A lap kitart a hármas oldal mellett, ami elég bizarr, hiszen egy órási topless fotó látható rajta minden nap és a képen szereplő hölgy még véleményt is nyilvánít olyan aktuálpolitikai eseményekről, mint a terrorizmus vagy a bevándorlás.

A héten kiszivárgott, hogy a Rupert Murdoch tulajdonában lévő lap kinyomtatta az utolsó cicijét, de ezt a The Sun hivatalos Twitter oldalán megcáfolták. Elnézést kértek azoktól az újságíróktól, akik ezen szomorú hír terjesztésén fáradoztak, de nem igaz. A kamuhír azonban ettől még jó reklám volt a lapnak, de egyúttal azon csoportoknak is, akik a hármas oldal megszüntetését követelik. Az egyik Twitteren szerveződött csoport tagjai főleg feministák. Az ügyben még a lap tulajdonosa is nyilatkozott, aki szerint az ellenzők sosem vesznek egy példányt sem és azt is hozzátette, hogy ki az, aki szerint egy nő szebb ruhában, mint anélkül?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!