Nap szépe

2011.07.08. 06:12

Dalma, péntek szépe

Dalma miskolci diáklány. 10 éve versenyszerűen kézilabdázik aminek alakját is köszönheti. A nyár munkával fog telni számára, de a barátokkal mindig lesz idő bulizni.

Dalma miskolci diáklány. 10 éve versenyszerűen kézilabdázik aminek alakját is köszönheti. A nyár munkával fog telni számára, de a barátokkal mindig lesz idő bulizni.Fotók és videó: Vega


Jucus 20 éves tarcali lány egyetemi hallgató. Mottója: " A szélvédőn át nézd az életet, ne a visszapillantó tükörben." A képeit családjának, barátainak és a rally szerelmeseinek küldi.


Dóra 20 éves miskolci lány sikeresen túl van az érettségin, így most előtte áll a nagybetűs élet. Több hónapja él boldog kapcsolatban ezért kedvesének küldi a felvételeket.


Csilla 20 éves miskolci lány a vendéglátásban dolgozik. Ő egy igazi szőke ciklon, aki felforgatja maga körül a világot, de haragudni sosem lehet rá. A képeit családjának, a párjának, Kattának és Heninek küldi.


Betta huszonkét éves miskolci lány ezzel a fotózással lepte meg magátés barátait névnapja alkalmából, melyet ma ünnepel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!