5 év után

2020.02.14. 10:15

Új albummal jelentkezik Justin Bieber

A rajongók már a 2019-es Coachella óta izgatottan várták a Changes-t: a szupersztár ugyanis Ariana Grande koncertjén vendégeskedett, és a színpadon jelentette be, hogy új albumon dolgozik.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 27: Singer Justin Bieber and wife/model Hailey Rhode Baldwin Bieber arrive at the Los Angeles Premiere Of YouTube Originals' 'Justin Bieber: Seasons' held at the Regency Bruin Theatre on January 27, 2020 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

A Yummy pedig a legjobb választásnak bizonyult a visszatéréshez, a dal ugyanis azonnal a toplisták élére kúszott, és egy hónap alatt több százmilliószor streamelték.

A lemezről megjelent már a Kehlani-val közös Get Me, és az Intentions is, amit Quavo-val (Migos) vettek fel. De nem ők az egyedüli vendégelőadók: Post Malone, Travis Scott és Lil Dicky is közreműködik egy-egy dalban.

Bieber nehéz időszakon van túl. Egy néhány héttel ezelőtti, zártkörű lemezhallgató összejövetelen bevallotta:

az, hogy gyerekkorától a zeneipar diktálja a szabályokat az életében, mély nyomokat hagyott benne.

A felnőtté válás is depressziót hozott magával, és elmondása szerint nagyban köszönheti menedzserének, Scooter Braunnak azt, hogy ma már jobban érzi magát.

Ez is közrejátszik abban, hogy

közelgő turnéján minden eladott jegy egy dollárt jelent az énekes által létrehozott Bieber Foundationnek,

melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára.

Borítókép: Justin Bieber és felesége, Rhode Baldwin Bieber a dokumentumfilm-sorozat bemutatóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!