Bulvár-celeb

2021.05.12. 08:42

Drámai felfedezés: 26 év után tudta meg, hogy a szülei elrabolták

Huszonhat évesen fenekestül felfordult annak a nőnek az élete, aki ekkor tudta meg: azok az emberek, akiket a szüleinek hitt, elrabolták.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Elképzelni is nehéz, milyen lehet, ha valaki 26 évesen szembesül azzal a ténnyel: egész addigi élete hazugság. Egy amerikai nő TikTok-videóban beszélt arról: fiatal felnőttként közölték vele:

csecsemőként elrabolták

Mondanunk sem kell, a felvételt több mint félmilliószor látták a közösségi oldalon.

„Huszonhat éves lehettem, végre jól éreztem magam, épp készültem megházasodni és volt két gyermekem” – kezdte történetét az örökbefogadott nő, aki úgy döntött: ideje, hogy kiderítse, kik a biológiai szülei. Valamiért arra gondolt, ennek a legjobb módja, ha a bűnügyi nyilvántartásban néz utána a szülőanyjának.

@thebeardedmomhow I learned I had been kidnapped #storytime #realshit #thisismylife #nomoreshame #kidnapped #survivor #fyppppppppppppppppppppppp♬ original sound – bearded mom

1980 óta kereste a rendőrség

„Felhívtam a szülővárosom seriffhivatalát, megadtam minden információt, amim volt, a seriff pedig rendkívüli módon elkezdett érdeklődni, ki vagyok én, és egy pár perc múlva azt kérte, hogy üljek le, mert mondandója van.

Leültem, ő pedig elmondta, hogy az anyámról nincsenek információi, de engem eltűntként tartanak nyilván. Eltűntként, 1980 óta.”

Ez – mondanunk sem kell – anno igencsak lesokkolta a ma már 42 éves asszonyt, aki később 15 rövid videóban számolt be részletesen a történetéről.

Ezekben elmesélte: jóval bonyolultabb a történet, mint azzal elsőre szembesült. Kiderült, hogy a biológiai anyja nyakig benne volt a bűntényben: a babát ugyanis nem ellopták tőle, hanem eladta. Csakhogy ezt később nem merte bevallani a családjának, így a nagymama már gyermekrablást jelentett a hatóságoknál, a biológiai anya pedig hallgatott – számolt be a történtekről a Mirror alapján a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!