Bulvár-celeb

2023.12.08. 13:11

Fordulat Madeleine McCann ügyében: hamarosan lezárulhat a nyomozás

A kis Maddie esete már 2007 óta nem hagyja nyugodni a világot.

MW

Forrás: AFP

Fotó: Melanie Maps

Az egész világ ismeri Madeleine McCann ügyét: 2007-ben tűnt el rejtélyes körülmények között, nyomtalanul egy nyaralóból. A család éppen Portugáliában pihent: az apa és az anya a szállodában hagyta a kislányt és a testvéreit, majd elmentek a barátaikkal vacsorázni. Mire hazaértek, a hároméves kisgyereknek csak hűlt helyét találták. 

A rejtélyes gyermekrablás után a nyomzók semmilyen nyomot nem találtak, és a kislány eltűnése az egész világot megrázta. Egy darabig a szülőket gyanúsították a gyermek meggyilkolásával, hamarosan azonban világossá vált, hogy más lehetett a tettes.

Az évek alatt több lány állította magáról, hogy ő lehet az eltűnt Maddie, de sajnos mindig kiderült, hogy tévesen gondolják ezt magukról, vagy csalókról van szó, és csak tetézték a család fájdalmát. 

Mára már senki nem reménykedik abban, hogy a kislány valahol életben van. A hatóságok a mai napig nagy erővel keresik a holttestet, és mostanra van egy gyanúsított is Christian B. személyében.

Bizonyítékot ugyanakkor még nem találtak a 46 éves, büntetett előéletű férfival szemben. 

A gyanúsítottnak sok van már a rovásán: gyerekeket, fiatal lányokat, sőt még egy idős asszonyt is megerőszakolt, jelenleg is pedofília és nemi erőszak miatt ül a börtönben. 

Mivel azonban még mindig nincs terhelő bizonyíték a Maddie-gyilkosságban, valószínűleg hamarosan kiengedik. A The Sun most megtudta, miként éli meg a férfi, hogy őt gyanúsítják a világ leghíresebb gyilkosságával.

Egyértelmű, hogy küzd annak nyomásával, hogy az egész világ őt figyeli. Elege van abból, hogy a világ egyik leghíresebb bűnügyével gyanúsítják, az ügyvédeinek pedig abból van elege, hogy állandóan a címlapokon szerepel. Olyan bűncselekmények miatt van rácsok mögött, amikért korábban már elítélték

– árulta el a forrás.

A szakemberek szerint ez a nyomás hamarosan megtörheti, és végre megoldódhat a kis Maddie-ügy, a szülei pedig így békére lelhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!