Bulvár-celeb

2024.03.03. 06:30

Féltékenység csúcsra járatva: extrém dolgokat művel férjével ez az asszony

Mindennap hazugságvizsgálóra köti a párját, aki még a tv-ben sem nézhet nőket.

MW

A féltékenység sok kapcsolatot tönkre tett már

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy féltékeny feleség extrém szinteken próbálja megakadályozni azt, hogy férje másba szeressen bele. Debbi Wood ugyanis férjét, Steve-et minden este hazugságvizsgálóra köti. Debbi korábban már kétszer volt házas, és hivatalosan is a "világ legféltékenyebb nőjének" számít a múltbéli,  férfiakkal kapcsolatos traumái miatt.

Amikor elkezdtek randizni, a kapcsolatuk elején Steve még mással is kavart, miután hivatalosan nem jelentették ki, hogy ők ketten most akkor barát és barátnő. Hiába váltak később komollyá, Debbi nem tudta megbocsátani ezt. Innen indult az egész féltékenységi roham, ezért vett otthonra egy hazugságvizsgálót, amelynek mindennap aláveti férjét, ezért felügyeli a telefonját és a bankszámláit is.

A Wood házaspár
Forrás: Life.hu

Nos, ha megtaláltad magadnak az igazit, nem akarod elveszíteni nem?

- nyilatkozta Debbi.

A feleség még azt is megszabja, Steve mit nézhet a tévében.

"Egy este egy női borotvareklám ment, és én bepánikoltam, miután Steve látványosan megbámulta a modellt. Az egyetlen, ami után az agyam képes volt kikapcsolni és megnyugodni, az volt, amikor megtiltottam neki, hogy olyan programokat nézzen, amelyekben nők szerepelnek" - ismerte el Debbi egy interjú során. 

Hozzátette: nem azzal van a baja, ha egy férfi megcsodál egy nőt, hanem azzal, amikor már szexuálisan is fantáziálnak róluk.

Az egészhez Debbi diagnosztizált mentális problémája, az Othello-szindróma is hozzájárul. Az Othello-szindrómát a kóros féltékenység elnevezésére használják. "A féltékeny személyek minden apró dologból azt hiszik, hogy párjuk megcsalja őket. Számukra egyértelmű következtetéseket vonnak le mindenből. Ez gyakran fordul elő orvosi, pszichiátriai vagy neurológiai rendellenességekkel összefüggésben" - írja az UNILAD nyomán cikkében a Bors.

Mindennek ellenére a pár boldog házasságban él. Ezt maga Steve mondta el: "Amikor épp nem vitatkozunk emiatt, a kapcsolatunk csodálatos."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!