Serie A

2021.05.15. 22:05

A Juventus nagy csatában legyőzte a bajnokot

A torinói együttesnek maradt esélye a dobogóra és elcsípni a Bajnokok Ligája-indulást.

Az 55. perctől emberhátrányban játszó Juventus izgalmas csatában 3-2-re legyőzte a bajnoki címét már korábban bebiztosító vendég Internazionalét az olasz labdarúgó Serie A 37. fordulójának szombati játéknapján, így a torinói együttesnek maradt esélye a dobogóra és elcsípni a Bajnokok Ligája-indulást.

A Derby d'Italián Cristiano Ronaldo szerzett vezetést a 24. percben, miután kihagyta a büntetőt, de a kipattanóból nem hibázott. A rivális Romelu Lukaku révén 11-esből egyenlített a 35. percben, de még a szünet előtt Juan Cuadrado is betalált, így a hazaiak vonultak el előnnyel pihenőre.

A folytatásban emberhátrányba került a Juventus, Rodrigo Bentancur megkapta második sárga lapját is. Őrült hajrába kezdett az Inter, és a 85. percben egy öngóllal egyenlített, a labda Giorgio Chielliniről került saját kapujába.

Azonban ettől nem tört meg a házigazda, az újabb megítélt büntetőt a 88. percben Cuadrado vágta a hálóba, így sikerült begyűjteni a rendkívül fontos három pontot. A 92. percben az Intertől Marcelo Brozovic is a kiállítás sorsára jutott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában