Nyíregyháza hírei

2012.10.25. 11:35

„Minden festmény egy költemény”

Nyíregyháza - „Minden festmény egy költemény, de nem a szívek, hanem e színek mezején. Amint a költemény a szívedet járja át, a festmény a szemeden át hódítja meg a fantáziád!” – ezzel a sorokkal csalogat kiállításának megnyitójára Háziné Szikora Éva.

Nyíregyháza - „Minden festmény egy költemény, de nem a szívek, hanem e színek mezején. Amint a költemény a szívedet járja át, a festmény a szemeden át hódítja meg a fantáziád!” – ezzel a sorokkal csalogat kiállításának megnyitójára Háziné Szikora Éva.A Benczúr Gyula Képzőművészeti Szakkör tagjának festményeiből összeállított tárlat pénteken 16.30 órakor nyílik a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár 3. emeleti kamaratermében. A kiállítást Balogh Géza szobrász- és festőművész nyitja meg.

Közreműködnek a Vikár Sándor Zeneiskola tanárai: Molnár Katalin gitárral, Kóti Gergő hegedűvel, valamint Illyés Péter előadóművész. A tárlat nyitva tartási időben november 26-ig tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!