Nyíregyháza hírei

2012.11.13. 09:41

Terítéken a globális spirituális átalakulás

Nyíregyháza - November 16-án, pénteken a Tanuljunk egészségesnek lenni sorozat keretében Szabó Judit író, spirituális tanító lesz a Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület vendége, aki 2012: A globális spirituális átalakulás címmel tart előadást.

Nyíregyháza - November 16-án, pénteken a Tanuljunk egészségesnek lenni sorozat keretében Szabó Judit író, spirituális tanító lesz a Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület vendége, aki 2012: A globális spirituális átalakulás címmel tart előadást.– Szó lesz arról a kozmikus fejlődési folyamatról, amelynek a Föld most a végére ér, azokról a szellemi, tudati folyamatokról, amelyek ezzel párhuzamosan zajlanak az emberben és a bolygónkban egyaránt. Megemlíti a maya naptár utolsó szakaszait, utal a múlt századi spirituális üzenetekre és Hamvas Béla ide vonatkozó írásaira. Röviden vázolja a Föld és az ember várható új állapotát – adott ízelítőt a nagy érdeklődésre számot tartó előadásból Bradács Mária.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!