Nyíregyháza hírei

2013.05.21. 09:10

Elfogták a rablókat - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyírbátori Rendőrkapitányság csoportos rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Rómeó 22 éves, K. Zoltán 24 éves, Sz. Dániel 25 éves nyírbátori valamint B. Levente 23 éves szentegyházai lakosok ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyírbátori Rendőrkapitányság csoportos rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Rómeó 22 éves, K. Zoltán 24 éves, Sz. Dániel 25 éves nyírbátori valamint B. Levente 23 éves szentegyházai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2013. május 19-én este Nyírbátor belterületén egy gyalogosan közlekedő 34 éves férfit erőszakkal lefogtak, majd a nála lévő értékeit valamint pénzét eltulajdonították. A bűncselekmény során a sértett nem sérült meg. A rendőrök az elkövetőket rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Két körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták R. György 52 éves valamint R. Györgyné 56 éves nyíregyházi lakosokat, akikől az ellenőrzés során kiderült, hogy ellenük a Holland hatóság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a két körözött személyt, elfogták és őrizetbe vették.

Szabolcs –Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!