Nyíregyháza hírei

2013.05.31. 12:42

Kutyás elfogás, műszaki mentés a Kossuth téren

Nyíregyháza - Összevont rendvédelmi napot tartott a katasztrófavédelem, a rendőrség, a BVI, és a NAV Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Összevont rendvédelmi napot tartott a katasztrófavédelem, a rendőrség, a BVI, és a NAV Nyíregyházán.Szabolcs-Szatmár-Bereg megye rendvédelmi szervei - a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság, a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Büntetés- végrehajtási Intézet és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Adóigazgatósága – pénteken, Nyíregyházán „Ne légy áldozat” jelmondattal rendezett közös Rendvédelmi Napi Ünnepséget.

A Katasztrófavédelmi Zenekar előadásában, térzenére gyülekeztek az érdeklődők a Kossuth téren, majd a Jonatán Majorett csoport műsora aratott tapsot. A hivatalos megnyitóban az egyenruhás szervek vezetői – dr. Tarcsa Csaba r. ezredes, Csepely Zsigmond tű. ezredes, Soltész József pü. ezredes, majd Drotár Zsolt bv. alezredes üdvözölte a vendégeket, akik között a szomszéd ország társszerveinek képviselői is jelen voltak.

Ezt követően a katasztrófavédelem tűzoltói mutattak be látványos, és teljesen valósághű élet, és műszaki mentést. Őket a rendőrség kutyásai követték, a gyerkőcök nagy örömére. Végül a kemény fiúkat rendszabályozták meg a BVI kommandósai egy ugyancsak látványos bemutatón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!