Nyíregyháza hírei

2013.05.06. 08:16

Raymond de Souza tartott előadást Nyíregyházán

Vasárnap este Nyíregyházán, a Szent Atanáz Hittudományi Főiskola adott otthont előadásának. Itt a Mi a „Jó” és mi a „Rossz” és Ki dönti el? - kérdésre keresi a választ: „A relativizmus zsarnoksága és az rossz törvényekkel szembeni keresztény ellenállás” című előadásában.

Vasárnap este Nyíregyházán, a Szent Atanáz Hittudományi Főiskola adott otthont előadásának. Itt a Mi a „Jó” és mi a „Rossz” és Ki dönti el? - kérdésre keresi a választ: „A relativizmus zsarnoksága és az rossz törvényekkel szembeni keresztény ellenállás” című előadásában.Az ausztráliai Saint Gabriel Communications alapítója és igazgatója, célja a katolikus hitvédelem előmozdítása. A Human Life International - HLI – és az Amerikában tevékenykedő Szent Szív Légiója képviseletében a portugál nyelvű országok programjaiért felel. Ahogy magáról mondja: „szülőhely szerint brazil, Isten kegyelméből katolikus, saját választása szerint ausztrál.” E nemzetközileg elismert előadó, aki a Máltai Lovagrendnek is tagja, huszonöt éves működése alatt kétezernél is több előadást tartott a katolikus szociális tanítás és hitvédelem témakörében.

Nyolc gyermeke közül öt cselekvő részt vállal mindebben a lelkes feleséggel, Theresával együtt végzett tevékenységben. Magyarország, illetve első, szent királyunk érzett megkülönböztetett tiszteletét azzal is kifejezésre juttatta, hogy egyik fiának az István névre kereszteltette.

A nyíregyházi előadás házigazdája Kocsis Fülöp görögkatolikus megyéspüspök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!