Nyíregyháza hírei

2013.06.03. 10:17

Ötödik alkalommal lesz retro Építők Napja

Nyíregyháza - A Vitalis Egyesület és az Art Vital Kft. szervezésében immár ötödik alkalommal rendezik meg az Építők Napját.

Nyíregyháza - A Vitalis Egyesület és az Art Vital Kft. szervezésében immár ötödik alkalommal rendezik meg az Építők Napját.

– Eltökéltük, hogy az előző évek hagyományait tovább ápoljuk. Ezúttal szombat délután rendezzük meg a szakmai, baráti találkozót – újságolta Végh József, a rendezvény szervezője. – Szeretnénk felidézni az előző „retro” Építők Napok élményeit, hangulatát, és ismét lehetőséget teremteni a baráti kézfogásokra, beszélgetésekre, vagy egyszerűen csak a viszontlátásra. Várjuk azokat a fiatalabb családtagokat, barátokat, munkatársakat is, akik kíváncsiak a régi Építők Napi hagyományokra, és szívesen töltik el ezt az ünnepinek szánt délutánt és estét a szakma korábbi „öregjeivel”. A jubileumi hangulathoz jó programokat és ételeket, italokat kínálunk a következők szerint a hajdani SZÁÉV-üdülőben, a mostani Liget Panzióban, Sóstófürdőn, a Blaha Lujza sétány 9. szám alatt.

Délután kettőre időzítik a zenés gyülekezőt, műsort ad a Nívó-díjas Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Mazsorett csoport. Fellép a Non Stop vokálegyüttes, fél hattól pedig a nyíregyházi Szüret utcza ad koncertet.

KM–LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!