Nyíregyháza hírei

2014.04.22. 10:14

16 évest bántalmazott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 21-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 21-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. József 29 éves kemecsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 21-én egy kemecsei lakóház udvarára bement, ahonnan eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök R. Józsefet elfogták, a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást O. József Ferenc 26 éves ibrányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 21-én Ibrány külterületén előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 16 éves tiszarádi lányt. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 16 éves és N. György 43 éves nyírvasvári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2014. április 21-én Nyírvasvári belterületén előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendőrök a férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!