Nyíregyháza hírei

2014.04.05. 12:06

„A bizniszpártok árucikként kezelik a választókat”

Nyíregyháza – A választás tétje a Seres Mária Szövetségesei (SMS) számára, hogy negyedszázad után sikerüljön megtörni a parlamenti bizniszpártok hegemóniáját.

Nyíregyháza – A választás tétje a Seres Mária Szövetségesei (SMS) számára, hogy negyedszázad után sikerüljön megtörni a parlamenti bizniszpártok hegemóniáját. Célunk, hogy a társadalom valamennyi rétege és tagja lehetőséget kapjon ra véleménynyilvánításra egy olyan párton keresztül, mely a választópolgárok érdekeit kívánja képviselni – mondta el szombati sajtótájékoztatóján dr. Szoboszlay György országgyűlési képviselő, s hozzátette: az idei választás alapvető tanulsága is az, hogy a nagy pártok a választókat néhány ezer forintért megvehető árucikként kezelték. Ezzel a szemléletmóddal kívánnak szakítani.

dr. Szoboszlay György

– Az SMS vissza szeretné állítani magát az embert abba a pozícióba, ahová való, mert a társadalom és az ország működésképtelen az ő aktív jelenlétük nélkül. A eddigi kormányok pedig pontosan az embereket rekesztették ki, az ő megkérdezésük nélkül cselekedtek – vélte Huczman Miklósné, az SMS 2. számú választókerületének jelöltje.

KM

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!