Nyíregyháza hírei

2014.04.23. 12:31

Baltával bántalmazta egyik ismerősét

Nyíregyháza - Több rendőrségi gépkocsi érkezett szerdán, kevéssel dél előtt egy Nyár utcai társasházhoz. A közelben lakók az utcán beszélgetve próbálták kideríteni, ki mit látott, és abból mi lehet az igazság.

Nyíregyháza - Több rendőrségi gépkocsi érkezett szerdán, kevéssel dél előtt egy Nyár utcai társasházhoz. A közelben lakók az utcán beszélgetve próbálták kideríteni, ki mit látott, és abból mi lehet az igazság. Elmondásuk szerint egy emeleti lakásban történt valamilyen családi perpatvar, aminek nyomán mentők is érkeztek a helyszínre és két személyt ellátásra kórházba vittek. A rendőrség ezután érkezett ki nagy erőkkel és lezárták a lépcsőház előtti részt. A technikusok érkezése azt is jelenti, hogy a lakásban fognak alaposabb nyomkutatást végezni.


A rendőrség információi szerint a lakásban élő 43 éves férfi előzetes szóváltást követően egy baltával bántalmazta 20 éves ismerősét.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. április 23-án 9 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy egy nyíregyházi társasházban az egyik lakásból veszekedés, dulakodás hallatszik. A rendőrök a lépcsőházban egy sérült férfit találtak, aki elmondása szerint kimenekült ismerőse lakásából, aki bántalmazta őt. Az elsődleges adatok szerint a lakásban élő 43 éves férfi előzetes szóváltást követően egy baltával bántalmazta 20 éves ismerősét. Miután a fiatal férfi kimenekült a lakásból, az ott élő férfi bezárkózott és önkezével próbált meg véget vetni az életének. A mentőszolgálat munkatársai a két sérültet kórházba vitték.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást - olvasható a police.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!