Nyíregyháza hírei

2014.04.21. 10:22

Baltával, kalapáccsal és fakaróval fenyegették egymást - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 20-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 20-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Zsolt 39 éves és J. Béla 20 éves rakamazi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak 2014. április 20-án Rakamaz belterületén korábbi nézeteltéréseik miatt baltával, kalapáccsal és fakaróval fenyegették egymást. A rendőrök a bejelentést követően a helyi férfiakat elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Dániel 28 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 20-án egy máriapócsi lakatlan ház tetőszerkezetét megbontotta és onnan fa deszkákat tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást V. Sándor 35 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 20-án egy tiszavasvári diszkontba kísérelt meg betörni, de miután nem sikerült bejutnia az üzletbe, elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást A. Tihamér 22 éves tiszamogyorósi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. április 19-én egy tiszamogyorósi családi ház udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a férfit 2014. április 20-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Körözött BMW a záhonyi határon

A nagy értékű járművet a német hatóságok körözték.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!