Nyíregyháza hírei

2014.04.27. 12:38

Bántalmazták egymást az asszonyok - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 26-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 26-án történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Tibor 25 éves ongai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 26-án egy nyíregyházi üzletből különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. István 48 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. április 26-án egy fehérgyarmati étteremből eltulajdonított egy mobiltelefont, majd távozott az üzletből. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz.-né F. Gizella 44 éves vásárosnaményi lakos és T. Gyuláné 57 éves nagyvarsányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszonyok 2014. április 26-án Vásárosnamény belterületén előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a két nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!