Nyíregyháza hírei

2014.04.04. 17:29

Fidesz sajtótájékoztató

Nyíregyháza -  A 471-es főút 36-os kilométeres szakaszánál tartott sajtótájékoztatót pénteken dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje, ahol bejelentette: elkezdődött a 471-es főút felújítása.

Nyíregyháza -  A 471-es főút 36-os kilométeres szakaszánál tartott sajtótájékoztatót pénteken dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje, ahol bejelentette: elkezdődött a 471-es főút felújítása. – Az ország legveszélyesebb másodrendű főútjaként tartják nyilván ezt a szakaszt, ami nem csoda, a „halálúton” ugyanis az elmúlt 3 évben 75 közlekedési baleset történt, ebből 1 halálos kimenetelű volt, 22 pedig súlyos sérülésekkel végződött. Mi már 2010 előtt is demonstráltunk az útfelújítás érdekében, a jelenlegi kormánynak sikerült beemelnie a 2014-2020 közötti uniós ciklusba ezt a beruházást. Az elmúlt másfél évtizedben sajnos minden második kilométerre jutott egy baleset ezen a főúton, éppen ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni a 8 kilométer hosszú, Nyírgelse, Nyírmihálydi és Nyírbogát közötti felújítás fontosságát. Uniós forrásból hamarosan elkezdődhet a főútvonal mellett a Nyírbogátot, Nyírbátort, Nyírmeggyest összekötő kerékpárút építése is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!