Nyíregyháza hírei

2014.04.02. 15:32

Kormányváltók-sajtótájékoztató | Fodor Gábor: A szabadság nem lehet ellenzékben

Nyíregyháza - Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke Nyíregyházán arról beszélt, hogy az április 6-ai parlamenti voksolás Kelet és Nyugat, Moszkva és Brüsszel, rabság és szabadság közötti választás lesz.

Nyíregyháza - Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke Nyíregyházán arról beszélt, hogy az április 6-ai parlamenti voksolás Kelet és Nyugat, Moszkva és Brüsszel, rabság és szabadság közötti választás lesz. „A szabadság nem lehet ellenzékben. A Fidesz korlátozza azt, alattvalóvá, rabszolgává akarja tenni az embereket”. Hozzátette: „A márciusi EBESZ-jelentés súlyos aggályos képet fest a választásról. Komoly kétségeim vannak az április 6-i voksolás tisztaságát illetően. Létezik például ma Magyarországon olyan ház, ahová bizonyítottan 111-en jelentkeztek be! Arra kérem a szavazókat, hogy akik az ellenzéket támogatják, a szavazólapon a 17-es számú lista jelöltjében bízzanak, mint kormányváltó erőben”.

Halmi József országgyűlési képviselőjelölt megjegyezte: „Április 6-án elzavarjuk ezt a rezsimet. Mi ugyanis nem diktatúrát, hanem demokráciát akarunk. Bízunk a kormányváltó öt párt egységében és a voksolók szabad akaratában” – adott hangot reményének az MSZP megyei alelnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!