Nyíregyháza hírei

2014.04.20. 11:47

Hajnal fél kettőkor kaszával egymás ellen - Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 19-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. április 19-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Sándor 39 éves és N. István 32 éves paszabi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. április 19-én 1 óra 30 perc körüli időben Paszab, Bessenyei telepen előzetes szóváltást követően kaszával támadt egymásra. A rendőrök a két férfit a helyszínen elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Zsolt 23 éves, K. László 19 éves besenyődi, valamint egy 16 éves, T. Roland 22 éves és V. Gábor 29 éves ófehértói lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2014. április 19-én egy leveleki presszóban előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A rendőrök a társaság tagjait elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vétele mellett indított nyomozást Sz. Lajos 19 éves nyírbátori lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2014. április 19-én egy Nyírbátor és Nyírgyulaj között lévő gyümölcsöskertet határoló drótkerítést lebontotta és eltulajdonította. A férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányság járőre a drótkerítés elszállítása közben tetten érte, elfogta és a rendőrkapitányságra előállította.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták 2014. április 19-én S. József 39 éves nyíregyházi lakost akiről kiderült, hogy ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Baktalórántháza

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!