Nyíregyháza hírei

2014.04.04. 09:50

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Dr. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője és Bakó József, a párt megyei elnöke, kampányfőnöke közös sajtótájékoztatón beszélt a választáson való részvétel fontosságáról, a párt egyre növekvő támogatottságáról, és arról, mit fog tenni a Jobbik, ha kormányra kerül.

Nyíregyháza - Dr. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője és Bakó József, a párt megyei elnöke, kampányfőnöke közös sajtótájékoztatón beszélt a választáson való részvétel fontosságáról, a párt egyre növekvő támogatottságáról, és arról, mit fog tenni a Jobbik, ha kormányra kerül. A legégetőbb intézkedések között említették az elszámoltatást, a mentelmi jog eltörlését, a politikusbűnözés felszámolását. Az áfacsökkentés, a családi adókedvezmény rendszerének kibővítése, a devizahitelesek megmentése és az államilag finanszírozott felsőoktatási férőhelyek számának növelése mellett kiemelték: a férfiaknak is szeretnék megadni a lehetőséget, hogy 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak és tisztességes járadékot kapva, megfelelő életszínvonalon élhessenek

Orbán Viktor sajnos nemet mondott kihívóinak, meghátrált a miniszterelnöki vita elől. A Jobbik törvényben kötelezné a miniszterelnök-jelölteket a jövőben a programközpontú vitákon való részvételre! – jelentette ki Bakó József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!