Nyíregyháza hírei

2014.04.09. 12:12

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Egy-egy körzetben a Jobbik indokoltnak tartja a szavazatok teljes újraszámolását – jelentette be dr. Apáti István országgyűlési képviselő. Hangsúlyozta: nem tisztességes versenyben maradtak alul a Fidesz kihívói, sokakat megfigyeltek, megfélemlítettek, megvásároltak.

Nyíregyháza – Egy-egy körzetben a Jobbik indokoltnak tartja a szavazatok teljes újraszámolását – jelentette be dr. Apáti István országgyűlési képviselő. Hangsúlyozta: nem tisztességes versenyben maradtak alul a Fidesz kihívói, sokakat megfigyeltek, megfélemlítettek, megvásároltak. – Csengerben és Baktalórántházán egész nap nagyüzemben zajlott a romák szervezett szállítása, a „Kubatov-listás” szavazók ellenőrzése. Több kistelepülésről érkezett olyan hír, miszerint a közmunkásokat megfenyegették, hogy amennyiben nem a Fidesz nyer, kirúgják őket.

Orbán Viktor és csapata jelesre vizsgázott választási rasszizmusból, hiszen számukra csak addig fontosak a cigányok, amíg leszavaztatják őket. A Fidesz 600 ezer szavazattal kapott kevesebbet, mégis újra kétharmados hatalmat kapott, ami a torz választási rendszernek köszönhető. A Jobbiknak hamarosan a Magyar Gárda súlyához, jelentőségéhez mérhető módszer és stratégia lesz a birtokában, ami kulcsa lehet a párt 2018-as győzelmének – mondta Apáti István.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!