Nyíregyháza hírei

2014.04.11. 11:46

Jobbik-sajtótájékoztató | A nemzetek Európájában gondolkodnak

Nyíregyháza - Szilágyi Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tagja, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke a párt pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: szerintük újra kellene tárgyalni az ország és az Európai Unió kapcsolatát.

Nyíregyháza - Szilágyi Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tagja, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke a párt pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: szerintük újra kellene tárgyalni az ország és az Európai Unió kapcsolatát. – Mi nem egy Európai Egyesült Államokban gondolkodunk, hanem a nemzetek Európájában – szögezte le, majd hozzátette: bár euroszkeptikusok, mégsem az azonnali kilépésben látják az üdvözítő megoldást, ők inkább új alapokra helyeznék hazánk és az unió viszonyát annak érdekében, hogy végre egyenrangú partnerekként kezeljenek bennünket.

– A kiadásaink már a nyugati szinten vannak, ám a munkabérek még nem. A magyar föld is védelemre szorul a külföldiek ellenében – mondta a jobbikus politikus, aki a közelmúltból hozott példával illusztrálta az unió „atyáskodó” magatartását. – Brüsszelben az akácfa betiltását lebegtetik, ami a megyénkben rengeteg embernek ad megélhetést, elég csak a méhészetre és a fűrésziparra gondolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!