Nyíregyháza hírei

2014.04.03. 12:45

Kormányváltók-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Elég volt abból a hazug, lejárató, mocskolódó és rágalmazó folyamatból, ami már a kampány előtt egy nyírbogáti fideszes rendezvényen elkezdődött és most egy újabb kiadvánnyal (Nyíregyházi Klikk) folytatódott! – jelentette ki a Kormányváltók csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.

Nyíregyháza – Elég volt abból a hazug, lejárató, mocskolódó és rágalmazó folyamatból, ami már a kampány előtt egy nyírbogáti fideszes rendezvényen elkezdődött és most egy újabb kiadvánnyal (Nyíregyházi Klikk) folytatódott! – jelentette ki a Kormányváltók csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke. – Mind a két kiadvány tartalma miatt aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt megtettük a feljelentést – mondta dr. Helmeczy László országgyűlési képviselőjelölt. – A hazugság és a becsületsértés átlépett egy olyan határt, amire 24 éve nem volt példa, mert eddig a család és a magánélet szentségét senki sem sértette meg – tette hozzá Jeszenszki András országgyűlési képviselőjelölt. A kormányváltó erők abban bíznak, hogy a nyomozás során egytől egyig kiderül, kik készítették a hazug propagandatermékeket. – Nem titok, hogy a Fideszt látjuk a tavaly év végi és a most, impresszum nélkül kiadott kiadvány mögött is – fogalmazott Veres János.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!