Nyíregyháza hírei

2014.04.09. 18:02

Kormányváltók Szövetsége sajtótájékoztató - Köszönetet mondtak a szavazóknak

Nyíregyháza – Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki vasárnap elment szavazni és azoknak, akik a jelöltjeinket vagy a Kormányváltók Szövetsége listáját támogatták – mondta szerdai sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.

Nyíregyháza – Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki vasárnap elment szavazni és azoknak, akik a jelöltjeinket vagy a Kormányváltók Szövetsége listáját támogatták – mondta szerdai sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke. – Sajnáljuk, hogy alacsony volt a részvételi arány országosan és a megyében is, bízunk abban, hogy a május 25-ei EP-választáson aktívabbak lesznek a szavazók – mondta és hozzátette: az adatok egyértelműen mutatják, hogy a kormánypártok kevesebb szavazatot kaptak, mint négy évvel ezelőtt, ám a tőlük elpártolók közül nem mindenki voksolt a kormányváltásra.

Halmi József, a párt megyei alelnöke nemcsak a választóknak mondott köszönetet, hanem azoknak is, akik a kampány során segítették a munkájukat. Dr. Legény Zsolt azt mondta: azért dolgoztak, hogy leváltsák a kormányt, de ez most nem sikerült, ellenzéki szerepben azért fognak küzdeni, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a lehető legkisebb mértékben legyen vesztese a kormány intézkedéseinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!