Nyíregyháza hírei

2014.04.04. 14:15

Kutyamérgezés Nyíregyházán

Nyíregyháza - Három kutya ugatása helyett csupán egy fogadta csaholva a gazdáját pénteken 11 óra körül Nyíregyházán a Moszkva utca egyik családi házának udvarán: a három kutyából kettőt ugyanis megmérgeztek.

Nyíregyháza - Három kutya ugatása helyett csupán egy fogadta csaholva a gazdáját pénteken 11 óra körül Nyíregyházán a Moszkva utca egyik családi házának udvarán: a három kutyából kettőt ugyanis megmérgeztek. A harmadik a kert végében volt megkötve, így nem férhetett a veszélyes anyaghoz. A megmérgezett négylábúak közül az egyik akkora dózist evett meg, hogy már a helyszínre érkező állatorvos sem tudta megmenteni az életét. A másik megmérgezett ebet kalcium injekció segítségével még meg lehetett menteni, így az hosszas küzdelmek után életben maradt. A közelben felszerelt kamera felvételeit a rendőrség munkatársai lefoglalták. A szomszédok szerint nem ez volt az első állatmérgezés a közelben: korábban is több alkalommal érte már mérgezés a környéken élő állatokat.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!