Nyíregyháza hírei

2014.04.07. 08:08

Megkérdeztük: Miért tartotta fontosnak, hogy elmenjen szavazni?

Megkérdeztük olvasóinktól, miért tartották fontosnak, hogy elmenjenek szavazni.

Megkérdeztük olvasóinktól, miért tartották fontosnak, hogy elmenjenek szavazni. – Idősnek és fiatalnak egyaránt élnie kell ezzel a joggal, ha valaki távol marad a szavazóurnától, szerintem hibát követ el – vélekedett Losonczi Renáta. – Fontosnak tartottam, hogy egy jobb jövő reményében kinyilvánítsam a véleményem – válaszolta Kifor Benedek, aki először voksolhatott vasárnap. – Állampolgári jogom és kötelezettségem, hogy a saját sorsomról döntsek. Azért szavaztam, hogy jobb legyen az életünk és a gyermekeim könnyebben boldoguljanak – reagált Szántó Mária.

– Nem kell félni a döntésektől, álljunk ki elképzeléseink mellett. Akik mégsem mennek el szavazni, később ne mondjanak egy rossz szót sem a politikára – fogalmazott Fekete László. – Nem volt kérdés, hogy voksolok, mindig éltem eddig ezzel a jogommal – jegyezte meg Ragány Béla. – Minden egyes szavazáson részt veszek, így ezt sem hagyhattam ki. Fontosnak tartom, hogy én is kinyilvánítsam a véleményem – mondta Nyilas Endréné.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!