Nyíregyháza hírei

2014.04.26. 10:55

Megkérdeztük: Ön hogyan érezte magát a Helló, Nyíregyháza! rendezvény programjain?

Nyíregyháza – Helló, Kelet-Magyarország! – köszöntötték alkalomhoz illően (munkatársunkon keresztül) lapunk dolgozóit és olvasóit a pezsgő belvárosban sétálgató diáklányok: Szalkai Krisztina (Túrricse) és Kalicz Renáta (Tiszabecs).

Nyíregyháza – Helló, Kelet-Magyarország! – köszöntötték alkalomhoz illően (munkatársunkon keresztül) lapunk dolgozóit és olvasóit a pezsgő belvárosban sétálgató diáklányok: Szalkai Krisztina (Túrricse) és Kalicz Renáta (Tiszabecs). Elárulták: mindketten kollégisták a Zrínyiben, szerették volna tartalmasan eltölteni a péntek délutánt, a Helló, Nyíregyháza! programjainak hála, sikerült is. – Minden generáció képviseltette magát úgy a közönség soraiban, mint a színpadon, ennek kifejezetten örültem – tette hozzá Renáta.

Gyimesi Lászlóné is elégedettségének adott hangot. – Hála Istennek, nem mosta el az eső a rendezvényeket, a mosoly legyőzte a borút! Sokkal színesebb, tartalmasabb, fiatalosabb volt az idei program, mint a tavalyi. Jó volt találkozni a társklubok tagjaival, beszélgetni és szívből örülni egymás sikereinek – mondta.

A nyíregyházi Jónás Éva így válaszolt: – Remekül érezték magukat a gyerekek és a felnőttek is. Nekem a versenyek, a fellépők, a vásározók és a tallérgyűjtő akció is nagyon tetszett.

Komlósi Teréz és Pásztor Loretta úgy vélték, a hét végi bulizós esték mellett nagy szükség van ilyen rendezvényre, mert remek lehetőséget nyújt a családi és baráti közös kikapcsolódásra, na és persze egy-két színes ajándék lufi „begyűjtésére”. – Azokra is gondoltak, akik apró ajándékokat szerettek volna vásárolni – mondta.

KM-PI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!