Nyíregyháza hírei

2014.04.07. 08:16

Megkérdeztük: Ön mi alapján választott?

Arról is megkérdeztük olvasóinkat, mi alapján választottak.

Arról is megkérdeztük olvasóinkat, mi alapján választottak. – Mérlegeltem, ki a legfőbb esélyes a három nagy párt közül. Inkább a folytatásra szavaztam, mintsem a bizonytalan változásra, a voksom egyszerre szólt valaki mellett és az egyik párt ellen! – válaszolta kérdésünkre a tiszadobi Galyas József. – Saját meggyőződések alapján választottam. Az utóbbi években jó irányba halad Magyarország minden tekintetben, így véleményem szerint ezt kell tovább is folytatnunk – érvelt Radetzki Tamás. – Négy évvel ezelőtt is ugyanerre a jelöltre és párta szavaztam. Fontos szempont volt, hogy a szervezet programjában szerepeljen az édesanyák és a nők helyzetének javítása – felelte lapunk kérdésére Fekete Ágnes.

– Ötvenkét éve dolgozom, ezután is ezt teszem majd. Jelenleg megöl minket az adó. Remélem, javul a helyzetünk – mondta a mátészalkai Soltész Gyula. – Mindig ugyanarra a pártra voksolok. Ahogy négy évvel ezelőtt, úgy most sincs okom arra, hogy ne őket tüntessem ki a bizalmammal – mondta el Korponai Ágnes. Márku Szabolcs szerint nem volt könnyű a választás, de ha voksolunk, azzal bizonyítjuk csak igazán, hogy nem érdektelen hazánk jövője, főleg annak tükrében, hogy a legtöbben itt is fogunk megöregedni.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!