Nyíregyháza hírei

2014.04.29. 07:43

Megkérdeztük: Ön szerint milyen az ideális ballagási ajándék?

ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, szerintük milyen az ideális ballagási ajándék.

ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, szerintük milyen az ideális ballagási ajándék. – Én sajnos még nem tartok ott, hogy a ballagásom tervezgessem, még csak 10. osztályos vagyok. Fogalmam sincs mivel lepnek majd meg a rokonaim és a barátaim, ha eljön a nagy nap, egy új laptopnak biztosan örülnék – válaszolta Tóth Ivett. Galambos Beatrix szerint legjobb, ha nem vásároljuk, hanem magunk készítünk ajándékot az ünnepeltnek. – Előfordult, hogy a ballagó diák jobban örült az óvodás kistestvére kedves rajzának, mint a legmodernebb okostelefonnak – tette hozzá. Hársfalvi Éva a lányok részére ékszert, a fiúk számára valamilyen modern kütyüt ajánlana, felvértezve valamilyen személyes kiegészítővel.

Hegyes Judit nem tartja szerencsésnek, hogy az érettségizett fiatalokat drága ajándékokkal halmozzák el. – Robogó, autó, ékszer... Ha „ennyit ér” egy érettségi, mit fog kapni, amikor lediplomázik, ledoktorál? – tette fel a kérdést. Mező Tiborné így válaszolt: – A pénz a legszemélytelenebb, mégis a leghasznosabb ajándék. Érdemes kipuhatolózni, minek örülne igazán az ünnepelt, és azt beszerezni! – tanácsolta. Románné Pokrovenszki Anikó az örökzöld ajándékra, a könyvre szavaz. – Ha nem ismerjük a ballagó érdeklődési körét, vásároljunk utalványt, ha igen, lepjük meg a vágyott könyvvel!

KM-PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!