Nyíregyháza hírei

2014.04.11. 09:13

Megkérdeztük: Önt befolyásolták a döntésében a kampányidőszakban kihelyezett óriásplakátok?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, befolyásolták-e a döntésükben a kampányidőszakban kihelyezett óriásplakátok.

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, befolyásolták-e a döntésükben a kampányidőszakban kihelyezett óriásplakátok. Bodnár Miklós így válaszolt: – Az óriásplakátok természetes velejárói a választási kampányoknak. Szükségesek és költségesek. A célja az, hogy lépten-nyomon tudatosítsa a választópolgárokban az adott párt, illetve jelölt, hogy számít a voksunkra, de nem hiszem, hogy a felelős döntéshez ennyi elegendő lenne. A Tiszaeszláron élő Fosztó Andrea is inkább a versengő pártok mondanivalójára figyelt. – Nem az a lényeg, ki milyen gyakran és mekkora méretben mosolyog ránk a plakátról, hanem az, hogy vajon a mi életünket boldogabbá és vidámabbá tudja-e tenni, ha bizalmat kap! Hankó József valamennyi párt és jelölt mondanivalóját időben megismerte. – Az óriásplakátok legfeljebb annyiban voltak hatással rám, hogy felbosszantottak, mivel százmilliókat költöttek rájuk.

A tiszadobi Kiss Józsefné betiltaná a „közpénzekből történő önfényezést”. – Sok szegény ember életét lehetne segíteni ennyi pénzből! – mondta. Plakátkampány ide, pártkiadványok oda, a Nagykállóban tanuló Tunik Grétát és Lovas Adriennt hidegen hagyta az idei országgyűlési választás. Mint mondták, a szüleiket sem foglalkoztatta különösebben a pártok kakaskodása és reklámja.

KM-PI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!